Zambon NEDERLAND

Wie we zijn

Opgericht in 1972 onder de toenmalige naam "Inpharzam" maakt Zambon Nederland deel uit van de Zambon Group, met het hoofdkantoor te Bresso – Italië. In operationele zin vormen Frankrijk – België – Nederland één cluster met de hoofdvestiging in Parijs.

Naast de verkoop en promotie van receptplichtige geneesmiddelen bij artsen en apothekers, is Zambon Nederland ook actief binnen de zelfzorg met verschillende producten. Met een ervaren team van professionele medewerkers slaagt Zambon Nederland er in een goede relatie uit te bouwen met haar klanten. De Nederlandse structuur telt momenteel 26 medewerkers die garant staan voor een omzet van 18 miljoen euro.Waar we voor staan

Zambon wil een bijdrage leveren aan een gestaag groeiende gezondheidsvraag. Zambon staat dan ook bekend om zijn wetenschappelijke en technologische aanpak en zijn succesvolle flexibele manier van werken, gebaseerd op het nastreven van innovatieve en hoogwaardige kwalitatieve uitdagingen.ZAMBON Waarden

Zambon hanteert fundamentele waarden, m.a.w. principes die een leidraad moeten zijn voor het gedrag van het bedrijf en zijn mensen. Waarden zijn de basisvereisten voor ons gedrag. Voor ons bij Zambon zijn waarden iets waar we ons graag aan conformeren.

  • Ethische waarden: integriteit, eerlijkheid, rekening houden met anderen, bescheidenheid.
  • Persoonlijke waarden: talent en passie bevorderen, sterk geneigd zijn om bij elkaar te blijven. Deze waarden vormen een fundament binnen ons professionele leven.
  • Professionele waarden: met een innovatief karakter, een hoge kwaliteit, adequate flexibiliteit en een goede discipline. Deze waarden helpen onze strategieën vooruit en helpen ons de doelstellingen te realiseren die we elke dag vooropstellen.

Al deze ethische, persoonlijke en professionele waarden vertegenwoordigen een veelomvattende, geïntegreerde bedrijfscultuur die ondersteund en wijd verspreid moet worden, vooral door het goede voorbeeld te geven dat anderen kunnen volgen. Integriteit en bescheidenheid zijn twee van onze belangrijkste waarden, omdat we zo naar onze eigen verantwoordelijkheden en die van anderen kunnen "luisteren" alvorens actie te ondernemen. Deze waarden vloeien voort uit de 100-jarige geschiedenis van de Zambon Group. Ze zijn de richtlijnen bij ons dagelijks streven naar verbetering, vanuit de overtuiging dat een onderneming enkel leeft wanneer ze in beweging is.

Waar Kunt u ons vinden

Adres: Zambon Nederland B.V.
Basicweg 14b
3821 BR Amersfoort of Postbus 1312
3800 BH Amersfoort

Telefoon +31 (0)33 450 43 70
Fax +31 (0)33 456 12 33
e-mail: info-nl@zambongroup.com of zambon@euronet.nl

 

 

Fotogalerij